#STRONGER YOU – Promocija novih Les Mills koreografija


Promocija novih Les Mills izdanja

#STRONGER YOU

 

Dragi članovi,

 

Došao je i taj dan da najavimo promociju novih Les Mills izdanja, koja će se održati 04. i 05. februara u Ethnogym klubovima.

 

04.02. ETHNOGYM ZVEZDARA

05.02. ETHNOGYM BANJICA

 

 

SPECIJALNA PONUDA POVODOM PROMOCIJA NOVIH LES MILLS IZDANJA

 

Sjajni instruktori, dobra atmosfera i energija su zagarantovani na promociji, kao i specijalna ponuda koja  vas uvek dodatno obraduje. Nećemo vam još uvek otkriti o kakvoj ponudi je reč, zato pratite našu Facebook stranicu i Instagram profil, uskoro više detalja…

 

 

TRENING JE ZABAVNIJI U DRUŠTVU I KILOGRAMI SE BRŽE TOPE

 

Nedavno sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 3.000 ispitanika pokazalo je da se kilogrami brže tope ako se vežba sa nekim ko je posvećen istom cilju. Ispitanici koji su vežbali sa prijateljem  uspeli su da “skinu” u proseku 4,5 kilograma, dok čak petina ispitanika koji su vežbali sami nije izgubila ni gram.

Rezultati istraživanja pokazali su i da ljudi koje vežbaju sami mnogo manje uživaju u fizičkim aktivnostima, a čak 70 odsto ispitanika priznalo je da se manje trudi ako nema društvo dok vežba.

Istina ili ne, ono što je sigurno, kao i mnoge stvari u životu i vežbanje je lakše i zabavnije u društvu.  Na dane promocije svi treninzi su BESPLATNI za sve. Pozovite prijatelja, brata ili sestru  i zajedno isprobajte nove pokrete uz najmoderniju muziku i fenomenalne instruktore koji će vas bodriti da istrajete do kraja treninga.

 

Prijave za promociju počinju 01. februara na info pultu.

 

04.02. Zvezdara

18:00h – BODY PUMP

19:00h – BODY ATTACK

20:00h – BODY COMBAT

 

05.02. Banjica

17:00h – BODY PUMP

18:00h – BODY STEP

19:00h – BODY ATTACK

19:30h – RPM

20:00h – BODY COMBAT

 

Sve novosti oko promocije pratite na našoj  Facebook stranici  i  Instagram profilu.

 

Les Mills Promocija 04.& 05. 02.
Brzi linkovi