Dan sa Jovanom Đinović


Trudim se da mi svaki dan bude drugačiji, a opet organizovan i ispunjen različitim sadržajima.

Volim kada dosta stvari mogu da stignem u toku jednog dana i da uživam u svakom trenutku. Kako bismo sve stigli, a istovremeno uživali u svemu što radimo, neophodna je dobra organizacija.
Ustajem dosta rano, već oko pola 7, kako bih pripremila sve za taj dan, garderobu, šminku i frizuru za posao, kao i opremu za trening posle posla i presvlaku za večernje druženje sa prijatelijma.
U 8h počinje čas engleskog, nakon čega nastavljam sa poslom. Bavim se marketingom i radim u IT kompaniji, pa je posao svakako dinamičan i uzbudljiv.

 

Posle posla, volim da iskoristim vreme i dan napolju, u šetnji, ili na kafi sa prijateljima, nakon čega odlazim na trening.
To i jeste omiljen deo dana, jer je sala uvek prepuna pozitivne energije, gde svi problemi nestaju. Zajedno se bodrimo da izdržimo više, da uživamo u treningu, pevamo i smejemo se. Ethnogym je mesto gde smo i izrodili nova prijateljstva, pa je uvek uživanje proćaskati sa timom pre i posle treninga.

 

 

 

 

Veče je rezervisano za druženje sa familijom i prijateljima, i uvek se trudim da bude različita aktivnost u pitanju. Nekada idemo u bioskop ili pozorište, volimo da šetamo, a odlazimo i na piće uz čašiću razgovora i smeha.

Kako mi je raspored prilično zgusnut, trudim se da zdravo doručkujem i ručam kuvano na poslu, a za večeru je obavezan zdrav obrok posle treninga – lak za spremanje i bez kuvanja (tunjevina i salata, ili sir i jaja uz salatu..). U torbici uvek imam koštunjavo i suvo voće kako bi mi dali energiju pre treninga, a volim i voće da pojedem više puta u toku dana.

 

 

 

 

Moram da priznam i da sam zavisnik od slatkiša, posebno čokolada ali se trudim da ih ne jedem u prevelikoj količini, i uglavnom pre treninga, kada znam da ću potrošiti unete kalorije.
Volim i da kuvam, ali to radim samo vikendom i u specijalnim prilikama
Kako bismo imali energije za ispunjen dan i treninge, neophodan je i odmor i dobar san.

 

Vikend mi služi da se odmorim, najčešće u prirodi…ili vozim rolere, ili se bavim biljkama i izležavam na placu kod bake…a volim i da odem na skakanje iz aviona (što moram priznati nisam radila već godinu dana). 🙂

 

 

 

Jovana Đinović
Brzi linkovi