Dan sa Milanom Delić


Moj dan pocinje u 6:30h.

Prvih 15 minuta su mi veoma važni. Koristim ih tako što se u tišini posvetim sebi i svojim mislima, isplaniram dan i obaveze… naravno tu je i prva kafa  🙂

Nakon toga krece akcija. 🙂  Obzirom da sam mama, obavljam sve one jutarnje poslove – spremanje za vrtić/školu, dorucak… e dorucak 🙂  … najčešće izgleda ovako:

 

 

 

Kada odvedem decu u školu, vreme je za kancelariju. Radim poslove vezane za finansije u jednom sjajnom malom kolektivu. Podržavamo se, družimo i radimo u isto vreme. Ovo je moje radno mesto. 🙂

 

 

Pošto mi je dan vrlo dinamičan, užinu nosim usput 🙂 . To je često smoothe od šumskog voća sa proteinom od vanile.

 

 

 

Posle posla vreme provodim sa decom. Obavezno idemo u park, pogotovo kada je lepo vreme. Igramo se, družimo, a ponekad to vreme iskoristim da se vidim i sa prijateljima.

 

 

Sledi ručak koji najčešće izgleda ovako 🙂

 

 

Veoma mi je važno šta i kako jedem jer od toga zavisi i moja energija i moje raspoloženje. Ishrana za ljude koji se bave sportom i svojim telom je veoma važna,  jer pravi rezultat treninga neće biti vidljiv dok god ne nađemo pravi balans.

Imam trenutke kada nisam u balansu uopšte 🙂  Npr pojedem porodični sladoled 🙂 , ali se trudim da budem što češće.

 

 

Iiiii … Vreme je za trening. 🙂  Ovo je deo dana  kada se ja osećam mnooogo dobro, jer radim ono što volim. 🙂

Svi mi ponekad imamo loš dan, ali nema toga što dobar trening neće odneti 🙂 . Entuzijazam koji osećam svaki put kada stanem na binu nikada neće prestati. To je razmena dobre energije u kojoj zaista neizmerno uživam.

 

 

 

Zbog svih obaveza u toku dana, veče je vreme koje najčešće koristim da provedem sa porodicom. Večeramo zajedno i družimo se.

A znam da vas zanima večera 🙂  Najčešće izgleda ovako.

 

 

Moj dan je vrlo dinamičan. Često je pun obaveza oko posla, kuće, dece… i ponekad veoma naporan. Trudim se da uživam u svakom dobrom trenutku i da misli usmerim na lepe stvari i dobre ljude. Tada se osećam dobro, a tada i najveći problem ima rešenje. Bitan je samo ugao gledanja. 🙂

Vidimo se na treningu 🙂

 

Milana Delić
Brzi linkovi