Dan sa Sašom Radulović


Sigurno se pitate kako izgleda dan sa vašim instruktorom, ukratko moj dan izgleda ovako.

 

Nisam od ljudi koji vole rano da ustaju ukoliko za to nemaju dobar izgovor. U mom slučaju kada mi je vreme u toku dana isplanirano i korisno ispunjeno trudim se da sebe pokrenem nekada i na silu jer znam da će mi dan opravdati moja očekivanja.

 

Budim se uglavnom do 9 sati i prva stvar bez koje ne počinjem dan je kafa.

 

 

To je vreme koje koristim za sebe na pravi način, pola sata mira i pripreme za dan koji je ispred mene. Obzirom da je posao instruktora jedini kojim se bavim trenutno obaveze mi nisu svaki dan velike i moglo bi se reći da nekada imam više slobodnog vremena.

 

Osnovno i što smatram obaveznim za sebe je doručak posle kafe. To ne izbegavam ni u kom slučaju, ako treba dodatno vreme za to tada ustajem i ranije. Volim dosta da jedem i trudim se da taj, po meni najvazniji obrok u toku dana bude pravo uzivanje. Nisam preterano probirljiv kada je hrana u pitanju, a jedan od obroka igleda ovako

 

 

U letnjem periodu koji je pred nama uglavnom volim da doručkujem van kuće što i praktikujem. Uz dobre ljude i dobro jelo dan mora da vam počne na pravi način.

 

Nakon doručka vreme koristim radeći na sebi, pripreme za treninge, aktivnosti u teretani ili slobodnim danima setnjom u prirodi i uzivanjem. Reka je mesto gde volim da se opustim i dopunim baterije. Tada baš uzivam…

 

 

I da, malo osvezenje na ovim temperaturama uz sejk od svezeg voća. Banana, malina, aronija, kivi, pomorandza… sa dodatkom mlevenih badema ili lešnika je neibezna kombinacija.

 

 

Vreme je ručka, to je obrok koji za mene mora biti i kvalitetan. Naravno da nekad malo odstupam od pravila i dam sebi oduška. Ali se najčeće trudim da ostanem dosledan zdavoj ishrani. To podrazumeva povrce, pirinač, belo meso ili riba… Uglavnom uzimam crni hleb ili tost i u varijanti sa belim mesom bude odlična kombinacija. Kada je dan pretrpan obavezama i nemam dovoljno vremena hranim se na malo drugačiji način, ne toliko po pravilima, ali šta da se radi, da se jede mora 🙂

 

Nakon ručka neizbezna varijanta mi je neki slatkiš, volim slatko pa se tako i ponašam 🙂

 

 

Sledi mali odmor i priprema i odlazak na trening. Popodnevni sati i veče su mi uglavnom rezervisani za trening. Uz dobru atmosferu i ljude koji su tu svakog dana lepo je dan privesti kraju. Ukoliko nešto nije teklo po planu taj deo bude pravo uzivanje. Volim da prenesem znanje, da ljude uputim kako pravilno da iskoriste svoj trening. Usmeravam ih tako da vreme provedeno sa mnom uz njihovu paznju i zalaganje daje rezultat sto mi je osnovni cilj vremena provedenog sa njima.

 

 

Nakon treninga sledi mali odmor. Vecera je obavezna i tu baš često volim da se opustim i udovoljim sebi. Veče koristim sa bliskim prijateljima, druzenje u dobroj atmosferi i opuštanju. Protekli dan gledam sa više strana, koliko sam učinio da se tog dana osećam bolje, da li sam vreme iskoristio na pravi način i da li sam nešto postigao tog dana. Rezultat uglavnom bude pozitivan, a sve sto smatram nedovoljnim gledam da sledeći dan bude bolji na tom polju.

 

Ovako izgleda jedan običan dan sa mnom, uvek ima prostora za nove aktivnosti, nove ljude ili dešavanja koja ne bi trebalo propustiti. Trudim se da mi vreme bude lepo iskorišćeno i kada ima mogućnosti naravno da sam spreman za neke nove stvari.

 

Druzite se, uzivajte, treniratje i hranite se pravilno. Ali pre svega nadjite vremena za sebe. A najveći rezultat će doći kada u potpunosti budete uzivali u onome što radite.

 

Vidimo se 🙂

 
Brzi linkovi