Koja muzika je obeležila 2015. godinu u Ethnogym-u?


Poznato je da muzika ima neverovatnu sposobnost da nas motiviše. Ne postoji ništa bolje od dobre muzike koja nas inspiriše tokom teških treninga. Tajna se krije u činjenici da muzika odvraća misli od umora, povećava izdržljivost i smanjuje osećaj napora.

Kako se bliži kraj godine objavljuju se liste svega onog što je obeležilo 2015. godinu, zato ne možemo da se ne osvrenemo na omiljene pesme koje ne samo da su nas motivisale i  pokretale na treninzima u Ethnogym-u, već su i budile emocije u nama..

.

Pogledajte koje pesme su obeležile 2015. godinu našim instruktorima.

Jovana Knežević

“Bez dileme, pesma koja me pokreće da bukvalno skocim kroz plafon na času je Light and Tunder BA 90.”

Mladen Jovanović

“Postoji više pesama koje volim da pustim  na treningu  kada je meni i  vežbačima potreban mali podstrek, ali ipak biram Party Monster BC 65, čini da se osećam veličanstveno na bini.”  😉 

Ivana Vasić

“Prilično je tesno, ne mogu da se opredelim između  Stay BA 89 i Black Widow BC 64. Ipak malu prednost dajem Black Widow koja me tera da na treningu dam gas do daske.”

Maja Stolić

“Definitivno Changing RPM 67, kad pustim ovu pesmu na času od prvog do poslednje bita me tera da dam sve od sebe, i da zajedno sa vežbačima izvozim najače što mogu…”

Miroslav Đurić

“How to twerk sa poslednjeg izdanja E-core treninga je po meni upravo ona pesma koja sjajnim ritmom tera vežbače da prevaziđu i pobede sebe...”

Marko Tomić

“Spermite se polećemo je ono što pomislim kada na času pustim Blame BS 100. Dobra energija koja sa pesmom uđe u prostoriju, je ono što nas pokreće da izguramo trening do kraja.”

Petar Jovanović

“I am machine sa poslednjeg izdanja Body Pump-a.  Uživam svaki put kad je čujem i potpuno mi odvraća osećaj zamora.”

Koja vas pesma motiviše i podseća na trening u Ethnogym-u?

 
Brzi linkovi