GRIT

ŠTA JE GRIT?

 

LES MILLS GRIT CARDIO

Kreiran radi sagorevanja masti i značajnog uvećanja atletskih sposobnosti, ova tridesetominutna tim trening sesija ne koristi nikakvu opremu osim samog tela. Trening vode obučeni treneri, i obezbeđuje izazov i intenzitet koji su vam neophodni da biste sopstveni trening preneli na viši nivo i zaista ostvarili rezultate.

 

LES MILLS GRIT STRENGTH

Les Mills Grit Strength je intenzivan tridesetominutni trening sa šipkama i tegovima koji aktivira sve grupe mišića i vaš trening stavlja na sledeći nivo. Uvećava snagu i oblikuje mišiće.

 

LES MILLS GRIT je 30-minutni visoko intenzivni trening (HIIT)  baziran na pliometriji ili kako se još jednostavnije naziva „trening skokova“, dizajniran da u kratkom periodu podigne formu na što veći nivo. Pliometrijske vežbe su vežbe, čijim izvođenjem, mišići ispoljavaju maksimalnu silu u kratkim vremenskim intervalima, sa ciljem rapidnih poboljšanja atletskih sposobnosti, koristeći eksplozivne pokrete.

 

 

KOME JE NAMENJEN GRIT TRENING

 

Les Mills GRIT je kreiran tako da konstantno izaziva tvoju snagu. A budući da tokom treninga radiš svojim maksimumom, prilagođen je svima.

Banjica


VremePonedeljakUtorakSredaČetvrtakPetakSubotaNedelja
17:30
Nedelja GRIT
18:00
Petak GRIT
20:00
Utorak GRIT

Zvezdara

Ne držite nas samo za sebe, šerujte!