Cardio Box trening

Vaš jedini neprijatelj i  protivnik je džak ispred vas – šta čekate?

 

Zbog izuzetne popularnosti Cardio Boxa u novoj sezoni smo tako osmislili trening da će moći mnogo veći broj vežbača da ga posećuje. Za vas imamo Cardio box u express formatu od 30 minuta u kombinaciji sa Ecore-om (30 minuta namenjenih za stomak i leđa) i u produženoj varijanti od 60 minuta sjajnog treninga.

 

Cbox5

 

 

Trening za celo telo sa box džakovima u kome se kombinuju udarci  rukama  i nogama. Otkrijte mix borilačkih veština i box univerzuma: potez, užitak i sagorevanje kalorija. Cardio box je za sve!

 

Šta je Cardio Box?

 

Cardio Boxe je kombinacija borilačkih veština, boksa i aerobika. Ono što je jako bitno jeste da ne postoji fizički kontakt sa drugom osobom! Svrha treninga je isključivo poboljšanje kardiovaskularnog sistema. Odličan trening za celo telo će vam pomoći da oblikujete, ojačate i poboljšate kondiciju na veoma interesantan način. Ovaj trening će vam takođe pomoći da se oslobodite stresa! Pored toliko kikova, udaranja pesnicama, koje ćete raditi tokom treninga, sigurno ćete se osloboditi mnogih frustracija koje vas opterećuju tokom dana. Pošto ovaj trening spada u treninge visokog inteziteta počnite polako i lagano dok se ne upoznate sa konceptom samog treninga. Kako budete jačali i poboljšavali tehniku, sve brže ćete videti promene na svom telu.

Boxing

Neki od osnovnih pokreta su:

 

  • Front Kick (šut napred), 
  • Roundhouse Kick (kružni šut), 
  • Side Kick (šut sa strane)
  • Jab (direkt),
  • Cross (poludirekt),
  • Hook (kroše),
  • Uppercut (aperkat – udarac odozdo prema gore, najčešće u bradu protivnika).

 

 

Cardio Box trening se održava na Banjici i Zvezdari i to u sledećim terminima:

Banjica


Zvezdara

Ne držite nas samo za sebe, šerujte!