Body Pump 86

BP_forSiteEG

BODIPUMP 86 je sveobuhvatan trening snage koji će vas napraviti jačim i zdravijim. Nova koreografija je zanimljiva zato što je glavni fokus na funkcionalnom treningu. Ova vrsta treninga se sastoji iz velikih pokreta koji koriste mnoge grupe mišića u isto vreme. Na taj način povećavate čistu mišićnu masu, što vas čini više atletski i suštinski pomaže vašim slabijim mišićima da se izbore sa onim što radimo u svakodnevnim životu!
Ali čekajte ima još! Dodati su neki od najsvežijih muzičkih pravaca u BODY PUMP. Primetićete razliku u muzici u pesmama 2 i 8. Pored nove fenomenalne muzike čeka vas i mnogo novih pokreta i vežbi. Pesma 3 “Chest Flys”, pesma 4 “Hang Cleans”, pesma 7 “Dynamic Plate Squat Presses”, i za kraj dodata je vezba “Hip Bridge” u pesmi 9 koja ima za cilj da ojača zadnji deo tela(zadnja loža, zadnjica, donji deo leđa) i trbušnjake naravno.
Ovde možete naći listu pesama!

BP86

Ethnogym Body Pump tim vas poziva na promociju nove koreografije BP86 u utorak 09. Jula u 10h i u 20h. Povedite prijatelje jer je ulaz OTVOREN i BESPLATAN za sve i ne zaboravite da se prijavite na pultu!
Vise informacija na info pultu ili na broj 066/120-000
Vidimo se na promociji
Ne držite nas samo za sebe, šerujte!