E-Spinnig, novi program u Ethnogym-u koji će vas dovesti do željenih rezultata


E-Spinning je grupni trening na statičkim biciklima u trajanju od 60 minuta. Stimulira vožnju spoljašnjeg bicikla te uključuje i pokrete kojima se koristi u takvoj vožnji: vožnja po ravnici, vožnja po uzbrdici, promena sedećeg i stajaćeg položaja i sprint.

 

Sam trening spinning se sastoji od 3 faze, a to su: faza zagrevanja, glavni deo i faza opuštanja. Kao i svaki drugi trening, tako i spinning zahteva kvalitetno zagrevanje kako bi kardiovaskularni i skeletno-mišićni system pripremili na zahteve vežbanja. U spinningu zagrevanje traje minimalno 5 minuta .U glavnom delu sata primenjuje se jedan od 4 vrste treninga: trening izdržljivosti, trening snage, intervalni trening ili trening oporavka. Glavni deo treninga traje 30-45 min.

 

Ovaj izuzetno dinamičan i originalan program omogućava svakom vežbaču da ostvari svoje fitnes ciljeve. Bez komplikovanih pokreta za učenje, uz vrhunskog instruktora i muziku koja jednostavno tera noge da okreću pedale – na E-spinning treningu ćete se odlično provoditi, a istovremeno dovesti svoje telo u sjajnu formu.

 

Termini E-Spinning treninga u klubu na Banjici su:

Ponedeljak – 07:30h

Utorak – 19:00h

Sreda – 07:30h

Četvrtak – 19:00h

Subota – 19:00h

 

VIDIMO SE NA TRENINGU!

 

 
Brzi linkovi