Mesto na Body Pumpu 100


Mesto na Body Pumpu 100

 

Sa velikim ushićenjem i nestrpljenjem počeli smo da odbrojavamo dane do najvećeg svetskog fitnes događaja Body Pumpa 100. Euforija povodom 25.rođendana, a stotog izdanja Body Pumpa , vlada širom sveta, dok je datum 14.januar rezervisan za premijeru ovog istorijskog izdanja najpopularnijeg treninga na svetu.

 

Kako da bude tvoje?

 

Mesta na premijeri stotog izdanja su ograničena, a svako ko uspe sebi da obezbedi prisustvo, osim sto će među prvima u svetu uživati u svakom bitu tokom treninga, otvoriće mu se mogućnosti za posebne pogodnosti.

Znamo da ne bi bilo fer da mi odlučujemo ko će dobiti mesto. Znamo koliko voliš Body Pump i znamo da bi želeo da budeš prvi koji će probati stoto izdanje. Zato smo osmislili niz aktivnosti kroz koje ćeš pokazati koliko poznaješ Body Pump, koliko voliš Body Pump, koliko ti je Body Pump pomogao u postizanju željenih rezultata i na kraju koliko zaista želitš da budeš prvi koji će proširiti glas o tome šta nosi jubilarno stoto izdanje.

Body Pump 100 zakucao je i na vrata Ethnogym-a, a mi ti nudimo načine kako da dođeš do svog mesta i prisustvuješ događaju za pamćenje!

 

Moja Body Pump priča

 

Da li voliš da pišeš? Možda ceš svoju kreativnu stranu na ovaj način otkriti i sebe nagraditi.

U nekoliko rečenica napisaćeš svoju Body Pump priču i preneti nam sopstveni doživljaj ovog treninga! Imaj na umu da će tvoja priča možda inspirisati i motivisati nekog ko upravo kreće putem kojim si i ti išao, putem koji te je doveo do željenih rezultata. Ukoliko tvoja priča bude inspirativna, podelićemo je sa svima putem našeg sajta, a ti ćeš za uzvrat dobiti svoje mesto 14. januara među 30 na Banjici i 21 na Zvezdari, Body Pump 100 veličanstvenih.

 

 

#100 strong kviz

 

Pisanje ti nije jača strana? Mislili smo i na tebe! Svoje znanje o Body Pumpu stavi na test! Od 6. decembra pa do 10. januara 2017, svakog utorka u 10h objavićemo na našoj facebook stranici pitanje kojim ćemo proveriti tvoje znanje o Body Pump treningu. Narednog dana u isto vreme proglasićemo pobednika. Pobednik će biti onaj koji prvi tačno odgovori na postavljeno pitanje i taj tačan odgovor obezbediće mu mesto među 30 na Banjici i 21 na Zvezdari Body Pump 100 veličanstvenih.

 

Linijom manjeg otpora#100 Strong karta

 

Da li pored pisanja i znanja postoji nešto što ne napreže mozak a omogućava mi mesto na spektaklu? Naravno da postoji ali se to kod nas zove čista sreća! Ukoliko zeliš prisustvo na Body Pumpu 100, dolaskom u Ethnogym imaćes priliku da na info desku kluba preuzmeš #100 STRONG KARTU i ubaciš je u Body Pump 100 kutiju! Ukoliko te ta ista sreća posluži prilikom izvlačenja koje će se desiti u ponedeljak, 9. januara u 19:00h mi ćemo ti reći: ’’Dobrodošao među 30 na Banjici i 21 na Zvezdari, Body Pump 100 veličanstvenih.“

 

Mesto za mog prijatelja  

 

Pokušaću da ga obradujem! Od 15. decembra u okviru kreiranog događaja na našoj facebook stranici imaćeš priliku da postaviš fotografiju svog prijatelja za kojeg smatraš da zaslužuje da se nađe  među 30 na Banjici i 21 na Zvezdari Body Pump 100 veličanstvenih! Pobednička fotografija je ona koje bude imala najviše lajkova!

 

Ethnogym Mesto

 

Svi već znamo da je za rezultat neophodna redovna fizička aktivnost što podrazumeva od tri do pet treninga u toku nedelje, dok preostala dva dana nazivamo aktivnom pauzom. Ethnogym mesto će dobiti onaj član koji je imao najveći broj dolazaka tokom 2016. godine. ProglašenjeEthnogym mesta desiće se 10. januara.

 

Zlatno mesto 

 

 Svakodnevno treniraš, bio si na svim našim događajima i uvek znaš da kažeš svima šta se to u Ethnogym-u  dešava! Pokazao si se kao pravi fitnes ambasador i na društvenim mrežama stalno daješ drugima primer kako za trening uvek ima vremena. Fitnes je za tebe način života, zato zaslužuješ zlatno mesto na Body Pump 100 događaju. Ime zlatnog dobitnika objavićemo 11. januara 2017.

 

Posebna ponuda

 

U čast Body Pumpa 100 pripremili smo fantastičnu ponudu za članarine. Bilo da si već naš redovan član ili tek želiš da nam se priključiš, fantastična ponuda važiće za sve! Prvih 10 koji u periodu od 09.01. do 16.01. iskoriste posebnu ponudu naćiće svoje mesto među  Body Pump 100 veličanstvenih.

 

 

BODY PUMP 100 euforija počinje! Iskoristi svoje mogućnosti, udruži se sa talentom, dozovi sreću, pozovi prijatelje i na najefikasniji način kreni u pohod i nađi se među među 30 na Banjici i 21 na Zvezdari Body Pump 100 veličanstvenih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Brzi linkovi