PREMIJERNO – GRIT u ETHNOGYM-u


HIIT trening je prvi HIT

 

Svako ko prati fitnes trendove zna da su HIIT treninzi  pravi hit!

Zato Ethnogym dovodi pojačanje – neverovatan GRIT trening koji ćeš brzo uvrstiti u svoj redovan plan treninga. Zato se pripremi da premijerno 09. marta u Ethnogym-u isprobaš GRIT CARDIO, GRIT STRENGTH I GRIT PLYO.

 

 

ŠTA JE GRIT?

 

LES MILLS GRIT CARDIO

Kreiran radi sagorevanja masti i značajnog uvećanja atletskih sposobnosti, ova tridesetominutna tim trening sesija ne koristi nikakvu opremu osim samog tela. Trening vode obučeni treneri, i obezbeđuje izazov i intenzitet koji su vam neophodni da biste sopstveni trening preneli na viši nivo i zaista ostvarili rezultate.

 

LES MILLS GRIT STRENGTH

Les Mills Grit Strength je intenzivan tridesetominutni trening sa šipkama i tegovima koji aktivira sve grupe mišića i vaš trening stavlja na sledeći nivo. Uvećava snagu i oblikuje mišiće.

 

LES MILLS GRIT™ PLYO je 30-minutni visoko intenzivni trening (HIIT)  baziran na pliometriji ili kako se još jednostavnije naziva „trening skokova“, dizajniran da u kratkom periodu podigne formu na što veći nivo. Pliometrijske vežbe su vežbe, čijim izvođenjem, mišići ispoljavaju maksimalnu silu u kratkim vremenskim intervalima, sa ciljem rapidnih poboljšanja atletskih sposobnosti, koristeći eksplozivne pokrete.

 

Više o GRIT treningu saznaj na predavanju 09.03. u 17h.

 

 

KOME JE NAMENJEN GRIT TRENING

 

Les Mills GRIT je kreiran tako da konstantno izaziva tvoju snagu. A budući da tokom treninga radiš svojim maksimumom, prilagođen je svima.

 

KAKO I KADA MOŽEŠ DA ISPROBAŠ GRIT u ETHNOGYM-u

 

GRIT možeš isprobati bez obzira da li si naš član ili nisi. Premijera je zakazana za 09. mart i to po sledećem rasporedu:

 

17:00h PREDAVANJE “HIIT TRENINGOM DO BOLJIH REZULTATA”

18:00h GRIT STRENGTH

18:45h GRIT CARDIO

19:30h GRIT PLYO

 

Ukoliko želiš da probaš GRIT među prvima, prijavi se putem kontakt forme!

 

Vaše ime *

Vaša e-pošta *

Broj telefona *

Izaberite vrstu treninga*

Upišite karaktere sa slike*
captcha
Brzi linkovi