JESENJA LES MILLS PROMOCIJA – 09.10.


ETHNOGYM BANJICA 09.10.

 

Dragi naši došlo je vreme da najavimo promociju novih Les Mills izdanja koja će se održati 09.10. u Ethnogym-u na Banjici.

 

 

 

SPECIJALNA PONUDA POVODOM PROMOCIJE NOVIH KOREOGRAFIJA

 

Sjajni instruktori, dobra atmosfera i energija su zagarantovani na promociji, kao i specijalna ponuda koja  vas uvek dodatno obraduje. Nećemo vam još uvek otkriti o kakvoj ponudi je reč, zato pratite našu Facebook stranicu i Instagram profil, uskoro više detalja…

 

 

TRENING JE ZABAVNIJI U DRUŠTVU I KILOGRAMI SE BRŽE TOPE

 

 

Da li ste znali da se kilogrami brže tope ako se vežba sa nekim ko je posvećen istom cilju. Prema istraživanju ispitanici koji su vežbali sa prijateljem  uspeli su da “skinu” u proseku 4,5 kilograma, dok čak petina ispitanika koji su vežbali sami nije izgubila ni gram.

Rezultati istraživanja pokazali su i da ljudi koje vežbaju sami mnogo manje uživaju u fizičkim aktivnostima, a čak 70 odsto ispitanika priznalo je da se manje trudi ako nema društvo dok vežba.

Istina ili ne, ono što je sigurno, kao i mnoge stvari u životu i vežbanje je lakše i zabavnije u društvu.  Na dane promocije svi treninzi su BESPLATNI za sve. Pozovite prijatelja, brata ili sestru  i zajedno isprobajte nove pokrete uz najmoderniju muziku i fenomenalne instruktore koji će vas bodriti da istrajete do kraja treninga.

 

 

Prijave za promociju su počele, pozuri i pozovi sve prijatelje da im pokažeš zašto su Les Mills treninzi najpopularniji na svetu. 

 

RASPORED TRENINGA ZA PROMOCIJU

 

17:00h BODY PUMP

18:00h BODY STEP

19:00h LES MILLS TONE

20:00h BODY ATTACK

21:0h BODY COMBAT

 

VIDIMO SEEEEE…..
Brzi linkovi