OTVARANJE SEZONE 2013-14 uz “LUDI SEPTEMBAR”


Dragi naši Ethnogym-ovci leto prolazi  a nama dolazi “LUDI SEPTEMBAR” i PROMO POPUSTI za početak nove sezone vežbanja!!!

25% popusta na 3-mesečne članarine & 30% popusta na 6-o mesečne članarine su jedan od razloga da nas posetite!!!

Za “LUDI SEPTEMBAR” vam spremamo ne samo popuste već i mnoštvo novina koje će vas i vaše prijatelje oduševiti!!!

Pored NOVOG fenomenalnog ECORE-a 10 koji će po prvi put biti prezentiran 12-09 od 18.30h za vas imamo još jednu novinu… Seminar *Uvod u PERSONALIZACIJU TRENAŽNOG PROGRAMA*. (12-13.09 od 17h)

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da ćete po prvi put imati šansu da čujete više detalja o treniranju u samoj teretani, savetima i naravno svi koji to žele a pritom koriste „Gold“ ili „All inclusive“ članarinu dobiće svoj „Personalizovani Trenažni Program“ koji će moći da upražnjavaju pored grupnih časova ili pored svojih ustaljenih trenažnih rutina!

I to BESPLATNO!

Mi želimo da vi napredujete u svakom pogledu, kako u  Grupnim Programima tako i sa znanjem u  samoj teretni kako bi osigurali dobijanje željenih rezultata zbog koga ste i postali naš član na prvom mestu.

Tokom 3 dana (12-13-14.09.2013) važiće PROMO  cene za početak NOVE I JOŠ LUĐE sezone, Ecore timovi će vas zabavljati i mučiti na regularnim časovima Ecore-a sa novim koreografijama i naravno Seminar koji ne treba propustiti!!

Obeležite ove dane u svojim kalendarima, dođite i povedite prijatelje.
Brzi linkovi