Da li ste počeli da se pripremate za leto?


Leto još uvek nije na pragu, ali je krajnje vreme da počnete mirne pripreme da biste bez brige sa prvim toplim danima mogli da uskočite u bikini. Plan da se doterate podrazumeva korake koji će sigurno povoljno uticati na vašu figuru, ali i na vaše zdravlje.

 

VODA


Počnete, ali stvarno da pijete puno vode. Ako se dovoljno hidirate, imaćete više energije i bolje zdravlje. Sve to je vrlo važno i za celokupni izgled i vaš izgled u bikiniju. 🙂

 

voda

 

 

POVEĆAJTE UNOS VOĆA I POVRĆA

 
Ishranu obogatite voćem i povrćem. Ujedno kada svežim namirnicama dopunite meni, automatski ćete jesti manje brze i nezdrave hrane. Samim tim lakše ćete postići i održati željenu figuru.

 

voce i povrce

 

TRENIRAJTE VIŠE

 

Što se poslednjeg koraka tiče, tu smo eksperti. 🙂 Naši redovni vežbači znaju da je svaka sezona fitnes sezona i redovno treniraju tokom cele godine.

Ako ste jedni od onih što žele da se doteraju “na brzaka” pomoćićemo vam. Naša je preporuka da već danas posetite neki od naših fitnes centara kao i da probate neki od grupnih programa, Pilates, Yogu, Body Combat, Body Pump, Body Step, RPM, Body Attack, Cardio Boxe, Krav Magu, Zumbu, Funkcionalni trening, Gluteus ili E-core.. Izbor je veliki na vama je da odlučite koji ćete prvo probati. Ukoliko ipak ne volite vežbanje u grupi, isporobajte naše moderno opremljene teretane, gde su vam na raspolaganju stručni personalni treneri.

 

Vidimo se na treningu!

 

ZAKAŽITE PROBNI TRENING I DOČEKAJTE LETO SPREMNI!

http://ethnogym.com/rezervisi-termin/

 

IMG_5057

 

 
Brzi linkovi